Dating Extra
een afspraakje - seks via internet

Online dating is een goede manier om een afspraakje te regelen. Je kunt natuurlijk ook op straat, of in de supermarkt, of in de kroeg iemand aanspreken om te kijken of hij of zij in is voor een spannend afspraakje. Maar dan weet je helemaal niks van de ander. En misschien dat het helemaal niet klikt. Voor sommigen is dat juist spannend, maar misschien wil je, net als de meeste mensen, iemand eerst wat beter leren kennen.

Dat probleem is direct opgelost met online dating sites. Via een datingsite kom je eerst te weten wie iemand is, voordat je een eerste afspraakje maakt.

Casual Dating

Grofweg zijn er twee manieren waarop je via een online datingsite iemand kunt leren kennen. De eerste is door zelf te bladeren in profielen. Dit wordt ook wel eens 'casual dating' genoemd, maar dat is eigenlijk onterecht. Casual dating betekent eigenlijk iets anders... laten we zeggen online dating met een pikant tintje (hint: dating voor volwassenen ;)). Lees hier meer over casual dating.

Door zelf de profielen van andere singles te bladeren, kun je ontdekken wie wel en wie niet bij je past. Je komt te weten of iemand dezelfde interesses heeft als jij, of hij of zij er leuk uitziet en waar iemand naar op zoek is in een relatie. Via de online dating chat en e-mail kun je bovendien iemand wat beter leren kennen voordat je een eerste afspraakje maakt.

De Online Dating Persoonlijkheidstest

De tweede manier om via online dating een partner te vinden voor eeen afspraakje, een relatie of gewoon vriendschap, is door middel van een persoonlijkheidstest. Sommige datingsites, zoals bijvoorbeeld Be2, bieden een gratis persoonlijkheidstest aan. Op basis daarvan zoekt de computer, met behulp van wetenschappeljke inzichten, uit wie bij je past.

Door het gebruik van een persoonlijkheidstest is de kans veel groter dat je iemand ontmoet die niet alleen oppervlakkig leuk is, maar die echt bij jou past. En die leuke single weet dat ook, en hij of zij zal daarom direct meer interesse hebben. Zo vergroot je de kans op een spannend afspraakje, en wie weet waar dat uiteindelijk op uitdraait: vriendschap, een relatie, of gewoon een paar leuke casual dates.

Handige links


ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.