Dating Site Parship
Online Datingsite ParshipGratis Aanmelden2.5 van de 5 hartjes

Parship is een serieuze dating site die zich vooral richt op singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Vrouw zoekt man voor meer dan avontuurtje dus. Het is niet de grootste datingsite, maar door hun singles matching techniek krijg je wel makkelijk contact met iemand die echt bij je past. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om laagdrempelig contact met singles te leggen en te beginnen met daten.

Voordat je van Parship gebruik kunt maken moet je een wetenschappelijke persoonlijkheidstest invullen--zoals ook bij sommige andere dating websites gebruikelijk is. De test wordt vervolgens gebruikt om een match voor je te vinden. De persoonlijkheidstest is zeer uitgebreid en gaat op van alles in, van je kijk op een relatie tot je voorkeur voor beelden en muziek. Dit geeft niet alleen een goed inzicht in hoe je bij iemand zou passen in een relatie, maar je komt ook aardig wat te weten over jezelf. Altijd leuk, zeker als het gratis is (en dat is het, want je kunt met een gratis inschrijving al van de test gebruik maken).

Een woord van waarschuwing aan leden die besluiten hun gratis account om te zetten in een premium account: Parship gaat er vanuit dat je je premium account tot wederopzegging wilt aanhouden. Je moet dit dus actief stopzetten als je een relatie gevonden hebt (of om andere redenen zou willen stoppen). Dat is, samen met de vrij hoge prijzen, de reden dat Parship van ons een relatief lage beoordeling krijgt.

Het is vooral de gratis dating bij Parship die we je echt kunnen aanraden. Daar kun je namelijk al heel veel mee.


Probeer de mogelijkheden van Parship nu zelf gratis uit!


Heb je zelf ervaringen met online datingsite Parship? Laat het weten in een comment zodat andere bezoekers er hun voordeel mee kunnen doen.

ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.