Dating Websites

ManVrouwDating.nl heeft de beste dating websites getest en vergeleken. Niet alleen de grote online datingsites zoals Relatieplanet en Lexa zijn getest, maar ook kleinere dating sites zoals bijvoorbeeld Match4me.

We hebben de dating websites vergeleken op o.a. prijs, populariteit, verhouding vrouw zoekt / man zoekt en functies zoals dating chat, gratis dating en diverse zoekmogelijkheden. Hieronder geven we een korte samenvatting van de beste dating websites. Klik op een site voor een uitgebreide review.

Dating Tip!

Maak een gratis dating account aan bij meerdere sites en zoek vast een leuk dating contact. Vrijwel alle online dating websites bieden gratis mogelijkheden aan, en dat helpt je om een beter beeld van een datingsite te krijgen.

Welke datingsite past bij jou?

Datingsite Beschrijving Score Link
 
Dating Website eDarling
eDarling
eDarling is een snel groeiende dating website voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest wordt jouw perfecte match gevonden. De site is zeer verzorgd en leden zijn over het algemeen serieus.

Lees de eDarling recensie
Score: 5 hartjes voor dating website eDarling
Gratis dating site eDarling proberen
 
 
 
Dating Site RelatieplanetRelatieplanet Relatieplanet is de grootste online dating website van Nederland. Uitgebreide zoekmogelijkheden, zowel voor een serieuze relatie als voor vriendschap of meer casual dates. Inschrijven en even rondkijken gaat snel, gemakkelijk en gratis.

Lees de Relatieplanet recensie
Score: 4.5 hartjes voor dating site Relatieplanet Gratis dating website Relatieplanet proberen
 
 
 
Dating Site LexaLexa Lexa is een grote internationale datingsite met ook in Nederland bijna 2 miljoen leden. Diverse zoekmogelijkheden, sterke kwaliteitscontrole en toegang tot het internationale dating netwerk van Lexa.

Lees de Lexa recensie
Score: 4 hartjes voor dating website Lexa Gratis inschrijving bij Lexa
 
 
Datingsite Match4meMatch4me Match4me is een Nederlandse datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. Erg plezierig in gebruik en gemakkelijk om op diverse kenmerken te zoeken. De site bij uitstek als je op zoek bent naar een date met iemand die HBO of WO opgeleid is.

Lees de Match4me recensie
Score: 4 hartjes voor datingsite Match4me Gratis Dating bij Match4me
 
 
 
Dating Website Be2Be2 Be2 is een professionele online relatie bemiddeling website waar je op wetenschappelijke basis met andere singles gematcht wordt. Leden zijn gemotiveerd en actief. Met een gratis inschrijving heb je al toegang tot de wetenschappelijke persoonlijkheidstest en kun je berichten aan anderen sturen.

Lees de Be2 recensie
Score: 3.5 hartjes voor dating website Be2 Gratis Dating bij Be2
 
 
 
 
Datingsite ParshipParship Parship is een serieuze datingsite die gebruik maakt van een speciaal ontwikkelde persoonlijkheidsanalyse. Vooral opvallend is hoeveel je al kunt doen met een gratis inschrijving. Pas wel op dat je je niet aanmeldt voor iets dat je niet wilt!

Lees de Parship recensie
2.5 hartjes voor datingsite Parship Gratis dating bij Parship
 
 

ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.