Dating Tips Vrouwen
10 beste dating tips voor vrouwen

Je hebt via een online dating site contact gelegd met die leuke man en een eerste date afgesproken. Misschien is dit wel Mr. Right... Maar wat nu? Hoe kom je erachter of jullie echt bij elkaar passen? Hoe maak je een goede indruk op hem? En wat is de kans op een relatie?

ManVrouwDating.nl heeft voor jou de 10 beste dating tips verzameld. Deze zijn gebaseerd op de kennis van psychologen en op de ervaringen van andere singles. Met deze tips vergroot je je dating succeskansen.

Heb je zelf een dating tip die nog ontbreekt op de lijst? Voeg hem toe bij de comments onderaan de pagina.

1. Spreek ergens af waar je je op je gemak voelt

Het is belangrijk dat je op een eerste date lekker in je vel zit. Dat straal je uit en een man merkt dat. Kies voor een openbare plek, het liefst een waar je vaker bent geweest. Zie je er tegenop om meteen een heel drie-gangendiner met hem te moeten uitzitten? Spreek dan bijvoorbeeld af in een café of koffiezaak. Zit je liever niet de hele tijd stil? Een wandeling in het park kan ook leuk zijn voor een date.

2. Zorg goed voor je uiterlijk

Je lichaam is een van je belangrijkste wapens als vrouw. Mannen vallen op een aantrekkelijke, goed verzorgde vrouw. Dus doe wat aan sport om in vorm te blijven en trakteer jezelf af en toe op een bezoekje aan de beautysalon. Kies voor je date kleding uit die je figuur elegant en verleidelijk doet uitkomen. Met make-up kun je je goede kanten nog beter naar voren laten komen, maar gebruik het met mate.

3. Laat hem het werk doen

Bijna alle mannen zijn van nature jagers en willen het gevoel krijgen dat ze je veroveren. Maak het je date dus niet te makkelijk. Laat merken dat je een onafhankelijke vrouw bent, dat je niet altijd beschikbaar bent en dat je ook niet zomaar met hem het bed in duikt. Maar beloon hem ook als hij iets leuks of romantisch voor je doet. Wil hij geen moeite voor je doen? Dan is hij je ook niet waard...

4. Toon interesse

Als je date het graag heeft over voetbal, of over vliegtuigen, of noem maar op, doe dan niet meteen ongeïnteresseerd, ook als deze dingen jou eigenlijk niet kunnen boeien. Als je interesse toont in zijn hobby's dan kom je zelf ook interessanter over. Zoek naar gemeenschappelijke onderwerpen die jullie allebei leuk vinden. Heeft hij echt niks boeiends te vertellen, zie dating tip 7.

5. Praat niet over ex-vriendjes

Mannen houden er niet van om met andere mannen te worden vergeleken. Dat geeft hen het gevoel dat ze aan een wedstrijd bezig zijn en daar wordt je date niet leuker van. Heb het dus over dingen die jij en je date interessant vinden en vermijd ex-relaties als onderwerp. Bedprestaties zijn helemaal een no-no.

6. Praat niet over kinderen

De meeste vrouwen willen vroeger of later kinderen. Misschien wil jij die nu al. Heb het hier dan in ieder geval niet over tijdens de eerste paar dates. Mannen voelen zich daardoor onder druk gezet en knappen hier op af. Vind je het erg belangrijk om te weten of hij kinderen wil? Breng het dan pas ter sprake als jullie relatie wat serieuzer lijkt te worden.

7. Als het niet klikt, kap het af

Voor een relatie is het belangrijk dat het klikt. En dat merk je al snel. Hebben je date en jij een totaal verschillend gevoel voor humor, erger je je aan zijn houding of blijft hij maar over zichzelf praten? Dan mist die klik en gaat het waarschijnlijk niks worden. Dan kun je beter na twee drankjes beleefd bedanken dan hem (en jezelf) aan het lijntje houden.

8. Laat hem betalen

Als hij in je geïnteresseerd is zal hij graag voor jou betalen. Daarmee wil hij indruk maken, dus gun hem die kans. Als je je hier ongemakkelijk bij voelt, bied dan aan om ieder de helft te betalen, maar dring niet aan. Voor hem is het ook een stukje trots.

9. Zoenen is belangrijk

Net als vrouwen laten ook mannen veel van hun oordeel afhangen van de eerste zoen. Een slechte zoen is een afknapper. Oefen desnoods op een spiegel als het echt dramatisch gesteld is met je zoenkunsten.

10. Ga niet met een man naar bed op de eerste date

Hoewel hij waarschijnlijk niks liever wil dan je na de eerste date meteen in bed krijgen, is dit geen goed begin voor een relatie. Als hij te snel zijn zin krijgt verliest hij zijn interesse. Zorg dat hij eerst tot over zijn oren verliefd is voordat je sex met hem hebt.

ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.