Dating Tips Mannen
10 beste dating tips voor mannen

Met het vinden van een leuke date via een online dating site ben je er nog niet. Nu zul je haar ook in het echt moeten ontmoeten en zien een onuitwisbare indruk op haar achter te laten. Veel mannen vragen zich af hoe ze dat het best kunnen doen. Met de onderstaande 10 dating tips voor mannen zal je dating succes gegarandeerd toenemen.

Deze tips zijn gebaseerd op psychologisch onderzoek en op ervaringen van andere singles. Het maakt niet uit of je kaal bent of een buikje hebt, of je hoog- of laagopgeleid bent, rijk of arm. Vrouwen geven daar niet zoveel om. Veel belangrijker is dat je je goed presenteert en laat zien wat je waard bent. Met deze dating tips vind je niet alleen makkelijker een relatie, daten wordt ook veel leuker.

1. Kleed je met stijl voor je date

Vrouwen hebben oog voor detail, veel meer dan mannen. Zoek je kleding daarom met zorg uit. Daarmee straal je succes uit en dat maakt je aantrekkelijker. Bovendien vindt een vrouw het leuk als je speciaal voor haar aandacht aan je uiterlijk hebt besteed. Als je niet weet wat je aan moet trekken, vraag een vriendin om raad.

2. Let op je hygiène

Wat voor je kleding geldt, geldt zeker ook voor je lichaam. Zorg dat je schone nagels hebt, goed geschoren bent en lekker ruikt. Er is voor een vrouw geen grotere afknapper dan een partner die slecht ruikt. Een bezoek aan de kapper is ook een goed idee.

3. Kies een geschikte locatie

Neem je date niet mee naar je stamkroeg. Zij hoeft op een eerste date niet meteen al je vrienden te ontmoeten en het gevoel te krijgen dat je haar aan het showen bent. Kies in plaats daarvan een stijlvolle bar of een goed restaurant, waar je niet al teveel bekenden zult tegenkomen. Als het kan, zorg dan van tevoren dat je een goed tafeltje hebt gereserveerd. Zo laat je zien dat je iemand bent die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Als je geen zin hebt om de hele tijd alleen maar te praten, kun je er ook voor kiezen om een leuke activiteit te ondernemen met je date.

4. Luister meer, praat minder

De meeste vrouwen zijn dol op praten en hebben vooral één favoriet onderwerp: zijzelf. Wil je een goede gesprekspartner zijn, dan is de kunst om vooral goed te luisteren. Onthoud wat je date zegt, stel geïnteresseerde vragen en wees zelf niet teveel aan het woord. Je mag best wat zeggen, maar geef háár het gevoel dat ze in het midden van de belangstelling staat. Je zult merken dat ze zich zo veel sneller bij je op haar gemak voelt.

5. Laat zien dat je ambitie hebt

Je hebt vast iets dat je graag wilt bereiken in het leven: die baan als manager, een doorbraak met je rockband of het winnen van Lingo. Laat je date merken dat je ambitie hebt. Vrouwen zijn op zoek naar mannen met toekomst en jij hebt dat. Het hoeven geen wereldplannen te zijn, maar laat met enthousiasme merken dat je een doel hebt. Dat maakt je meteen aantrekkelijker voor je date.

6. Geniet, maar drink met mate

Van een beetje alcohol wordt iedereen wat losser. Dat kan op een date geen kwaad, zeker als je anders snel nerveus bent. Maar ken je grenzen. Er is geen enkele vrouw die het leuk vindt om met een dronken man opgescheept te zitten en je date zal hier dan ook snel op afknappen. Het vervelende is dat je dit zelf vaak niet door hebt. Wees dus verstandig en drink niet meer dan twee biertjes.

7. Werk aan je manieren

Voor een vrouw is het belangrijk dat een man sociaal vaardig is en goede manieren heeft. Hang dus niet lui achterover in je stoel, wees vriendelijk tegen de bediening en vloek of scheld niet voortdurend. Denk ook aan de etiquette: houd deuren voor haar open, help haar met haar jas en vraag haar eerst wat ze wil drinken voordat je zelf bestelt. Zo voelt ze zich gewaardeerd en op en top vrouw... en vindt ze jou een aantrekkelijkere partner.

8. Stop met roken

Er zijn geuren die vrouwen onweerstaanbaar vinden. De geur van oude sigaretten is er daar niet een van. Bovendien is het niet erg gezellig als je steeds naar buiten moet om even een sigaretje te roken.

9. Raak haar aan

Dit is geen vrijbrief om opdringerig te zijn, maar je moet haar laten merken dat je haar leuk vindt. Geef haar af en toe een speels tikje op de arm als ze iets grappigs zegt of geef haar een zacht zetje in de rug als je haar naar jullie tafel leidt. Zo raakt ze gewend aan het idee dat er ook fysiek contact tussen jullie is. Als ze terugschrikt bij een aanraking, wees dan wat terughoudender.

10. Verwacht geen sex op de eerste date

Je date ziet er hartstikke lekker uit en je wilt vast meer dan alleen maar met haar praten. Maar vrouwen hebben het door als je alleen op sex uit bent en knappen daarop af. Zij willen immers een relatie opbouwen en dat kan niet in één date. Je mag gerust laten merken dat je haar aantrekkelijk vindt, maar heb ook geduld. Als je eerste date eindigt met slechts een zoen op de wang, is dat niet meteen een mislukking. Ben je echt alleen uit op sex? Dan kun je beter vinden wat je zoekt op de sexdating pagina.

ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.