SMS dating
sms dating

SMS dating is het via sms reageren op een online contact advertentie van iemand die schijnbaar zoekt naar een leuke date en waarbij je alleen kunt antwoorden via sms.  Je komt sms dating steeds vaker tegen, op internet, maar ook op televisie.

Manvrouwdating is echter nog geen enkele legitieme sms dating site tegen gekomen, dus laat je niet bedonderen maar pas op voor contact advertenties waarop je alleen kunt reageren via sms dating.

Wat is SMS Dating precies?

In theorie is SMS dating niet veel anders dan ‘gewoon’ online dating. Op internet of op de televisie krijg je een reclame te zien met daarin een een aantrekkelijke vrouw en een even aanlokkelijk vrouw zoekt man verhaaltje voor een leuke of spannende date, slippertje of flirt.

Deze reclames zijn vrijwel altijd op mannen gericht; een advertentie van een man die een vrouw zoekt via SMS dating zie je zelden.

www.edarling.nl

Vervolgens krijg je een (verkort) telefoonnummmer waarop je een SMS kunt sturen naar de vrouw die jij leuk vindt. Als je dat doet krijg jij weer een SMS terug en zo ontstaat een contact. Althans, dat denk je.

Niks mis mee, lijkt het. Het sturen van een SMS’je naar dit speciale nummer kost je echter al snel 1 à 2 euro (of je betaalt per bericht dat je terug ontvangt, wat soms nog meer kost). Op zich ook geen ramp. Als je na een paar SMS’jes heen en weer sturen een leuke date hebt mag dat best wat kosten. De aanbieder van SMS dating moet immers ook zijn brood verdienen en de meeste online dating websites zijn ook niet gratis.

Maar het contact via een SMS dating website gaat zelden verder dan SMS’en. De vrouwen reageren op jouw SMS’jes met de bedoeling dat jij hen nog meer berichtjes stuurt, zodat de aanbieder slapend rijk wordt. Vaak zijn deze vrouwen—als het al echte vrouwen zijn—in dienst van de SMS dating aanbieder en helemaal niet op zoek naar een date. Als je na eindeloos heen-en-weer SMS’en probeert een echte date af te spreken, krabbelen de vrouwen terug en hebben ineens geen interesse meer. Het resultaat: je hebt een telefoonrekening van tientallen of honderden euro’s en bent geen stap verder.

Lees verder: Deel 2 van het artikel over sms dating,  Hoe Jezelf beschermen tegen sms dating oplichterij

Heb je zelf ervaringen met SMS dating? Laat het dan weten in een comment, zodat andere bezoekers er ook hun voordeel mee kunnen doen.

ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.