SMS dating oplichting?
sms dating opgelicht bedrog

Het beste advies dat we je kunnen geven over SMS dating is: begin er niet aan. Misschien dat er wel ergens eerlijke SMS dating websites bestaan, maar wij van ManVrouwDating.nl zijn ze nog niet tegengekomen. Je maakt veel meer kans op een echte date bij een van de legitieme online dating websites.

Als je tóch per se dating via SMS wilt, neem dan een paar voorzorgsmaatregelen. Kijk ten eerste of er ergens op de sms datingsite of in de reclame-advertentie de zin staat: “Fictieve profielen. Geen fysieke afspraken mogelijk.” Vaak zijn het heel kleine lettertjes. Als dat er staat...

Het beste advies dat we je kunnen geven over SMS dating is: begin er niet aan. Misschien dat er wel ergens eerlijke SMS dating websites bestaan, maar wij van ManVrouwDating.nl zijn ze nog niet tegengekomen. Je maakt veel meer kans op een echte date bij een van de legitieme online dating websites. Wij hebben de beste online dating websites voor je in kaart gebracht en onze datingsite reviews pagina is een prima plek om te starten.

Waar op letten bij sms dating

Als je tóch per se dating via SMS wilt, neem dan een paar voorzorgsmaatregelen. Kijk ten eerste of er ergens op de sms datingsite of in de reclame-advertentie de zin staat: “Fictieve profielen. Geen fysieke afspraken mogelijk.” Vaak zijn het heel kleine lettertjes. Als dat er staat weet je zeker dat je met een oplichter te maken hebt en kun je maar beter maken dat je weg komt. Niet alle aanbieders van SMS dating zijn echter zo netjes om deze tekst op hun site te plaatsen.

Als je voor het eerst contact legt met een vrouw via een SMS dating oproep, probeer dan een enigszins persoonlijke vraag te stellen. Dus niet: “He lekker ding, mooie borsten! Wat heb je nu aan?” Maar bijvoorbeeld: “Hoi, houd jij van humor? Wat is je favoriete comedy?” Zo’n persoonlijke vraag is veel moeilijker te beantwoorden en vraagt om een beetje creativiteit. De oplichter valt direct door de mand, omdat ze alleen maar standaard antwoorden kan geven. Is de reactie die je krijgt onzin, of gewoon heel algemeen? Dan heb je voor de prijs van één SMS’je uitgevonden dat er geen echte vrouw aan de andere kant van de lijn zit.

Niet blijven hangen in sms dating

Heb je het gevoel dat je toch écht een leuk contact hebt gelegd via SMS, blijf dan niet te lang bij het SMS’en hangen. Vraag haar e-mailadres of telefoonnummer of probeer een afspraak in het echt te maken. Om iemand te leren kennen zijn meer dan 160 karakters nodig en dat kan niet in een SMS. Als je contact ineens terugkrabbelt en zegt liever te willen blijven SMS’en, dan is ze waarschijnlijk ingehuurd door de SMS dating aanbieder om jou zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Geef het op, hier gaat niks goeds uit komen.

Stel nou dat het je toch gelukt is. Je hebt een legitieme SMS datingsite gevonden, via SMS contact gelegd met een leuke vrouw, na een paar keer SMS’en telefoonnummers uitgewisseld en uiteindelijk een superleuke date gehad. Misschien heb je er zelfs een relatie aan over gehouden. Laat het ons in dat geval vooral weten! Wij van ManVrouwDating.nl zijn niet te beroerd om ons ongelijk toe te geven en horen het graag als jij de vrouw die je zoekt hebt gevonden met SMS dating. Maar vooralsnog willen we benadrukken dat de meeste SMS dating praktijken oplichterij zijn en dat je je geluk beter kunt zoeken bij een goede online dating website.

Lees verder: deel 1 van het artikel over sms dating: sms dating

Heb je zelf ervaringen met SMS dating? Laat het dan weten in een comment, zodat andere bezoekers er ook hun voordeel mee kunnen doen.


ManVrouwDating | Maakt Daten Makkelijker | Dé plek voor singles op zoek naar een date, een flirt of relatie

Disclaimer

ManVrouwDating.nl is een online dating informatie site en accepteert geen aansprakelijkheid voor acties ondernomen op basis van verstrekte informatie.